avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suntem o asociatie de propietari si ne confruntam ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suntem o asociatie de propietari si ne confruntam ...

Buna seara.Suntem o asociatie de propietari si ne confruntam cu urmatoarea problema.Avem in blocul nostru un apartament, unde propietarul a decedat si in acel apartament locuieste unicul copil al propietarilor,un om de peste 40 de ani,dar in cartea de imobil nu figureaza decat cu numele in rest nimic altceva.Are datorii mari la intretinere si nu vrea sa plateasca si nu colaboreaza cu administratia.Cand este invitat sa plateasca, vorbeste urat si spune "nu aveti ce sa-mi faceti".I-au fost trimise notificari si somatii de plata, pe care nu a vrut sa le primeasca si ne-au venit inapoi deoarece au fost trimise prin posta cu confirmare de primire.Am fost la cadastru sa aflam informatii despre apartamentul respectiv si in raspunsul de la cadastru apartamentul in cauza nu este trecutnu stim ce numar are nu este intabulat,etc..Cum putem sa recuperam banii de la un astfel de rau platnic,cum il putem actiona la tribunal avand in vedere ca nu detinem date despre el. Va multumim anticipat !
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
got2i, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am si eu o intrebare la care nadazduiesc sa pot primi ... got2i got2i Buna ziua.Am si eu o intrebare la care nadazduiesc sa pot primi un raspuns dar sa va spun despre ce este vorba.Avem in blocul nostru, un vecin care a acumulat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vanzare ianasi elena ianasi elena Buna ziua! Un proprietar de la parterul blocului si-a facut balcon fara autorizatie de construire si fara acordul asociatiei, a facut cadastru si intabulare ... (vezi toată discuția)
Apartamente cu proprietari necunoscuti sau decedati ruxyradu ruxyradu buna ziua, cum trebuie sa procedeze Asociatia de proprietari pentru a afla numele proprietarului sau pentru a declara apartamentul vacant in urmatoarele ... (vezi toată discuția)