avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez cu program partial sase ore ( 130/ ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez cu program partial sase ore ( 130/ luna ) pentru ...

Buna ziua,
Lucrez cu program partial sase ore ( 130/ luna ) pentru un salariu convenit la semnarea CM , La trecerea la program de opt ore ( 160 ore ) salariu va ramane aceelasi s au se va modifica cu diferenta nr de ore . Fac mentiunea ca sunt incadrat ca si personal TESA.
Cu deferenta imi voi permite si a doua intrebare pentru dv .
- este normal ca salariu sa fluctueze functie de nr de zile din luna ( TESA ) !?.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 12 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La trecerea la program cu norma intreaga , salariu poate ramane aceelasi sau poate fi modificat, cu conditia ca salariul pe care il aveti sa fie cel putin egal cu salariul minim brut pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - job part time ale75 ale75 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:am 38 de ani,si de 2 luni am inceput sa fac dializa.Am fost in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial cris2279 cris2279 Trebuie sa modific un contract cu norma intreaga intr-un contract cu norma partiala 4 ore/zi, 20 ore/sapt, dar repartizat ingegal: L=6 ore, Ma=8 ore si Mi=6 ... (vezi toată discuția)
Repartizare program de lucru alexandra68 alexandra68 Buna ziua, se poate modifica un contract de 2 ore/zi, 10/saptamana la 48 de ore/luna si sa trec la repartizare conform programarilor? si in revisal sa trec ... (vezi toată discuția)