avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urma contestației la executare silită am ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urma contestației la executare silită am căștigat în ...

În urma contestației la executare silită am căștigat în urmă cu 8 luni, prin hotărâre definitivă anularea executării silite însăși și a tuturor actelor aferente dosarului de executare că fiind nelegale și obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată în contestație și în apel. Cum recuperez banii? Fac demersuri pentru recuperarea doar a sumelor precizate în hotărâre sau demarez întoarcerea executării silite pentru toată suma poprită și repunerea la starea inițială cu solicitarea inclusiv a dobânzii și inflației la zi? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la salariati andreya1202 andreya1202 buna ziua, o sa spun foarte pe scurt speta, in ideea de a ma sfatui ce sa fac in continuare. Niste salariati au dat sociatatea unde lucreaza in executare ... (vezi toată discuția)
În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu ... Ralunico Ralunico În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu care m am judecat pt un impozit nelegal le a fost anulată somatia si titlul executoriu respectiv ... (vezi toată discuția)
Am castigat contestatia la executare silita. ce fac pentru recuperare bani AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma procesului de contestare executare silita pe care l-am castigat si pentru care s-au anulat toate actele de executare silita as vrea sa recuperez banii ... (vezi toată discuția)