avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dețin o mică fermă de animale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dețin o mică fermă de animale

Bună ziua!
Dețin o mică fermă de animale, am carnet de producător și Atestat de producător. De curând am început să fac un produs nou (cașcaval) . La primărie a fost trecut pe carnetul de producător, dar mi s-a spus că nu ar fi de ajuns pentru a putea vinde cașcavalul. (ar mai trebui niște avize). Aș putea să vând către o societate acest produs?
Menționez că nu am deschisă firmă (PFA, I.I. etc.)
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:50, 12 Martie 2025
Normal ca nu e deajuns. În baza a ceea ce aveți nu va puteti inregistra la finanțe și sa dați factura către alta firma. Deci un pfa sau srl înregistrate la Registrul comertului din județul dumneavoastră.
Nu faceți încă amenajarea spatiului, achizitia de utilaje sau sa va obțineți autorizațiile sanitare decât după ce va înregistrați la Registrul comerțului și doar apoi faceți achizitie pe firma.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)
M-am înregistrat ca întreprindere individuala. Șandor George Șandor George Am si eu o intrebare, Nu am mai avut firma niciodată si stiu prea bine ce am de facut in continuare.. de curând am fost la registrul comerțului unde m-am ... (vezi toată discuția)
Vanzarea directa a produselor obtinute de mici producatori agricoli rooeg rooeg Sunt producator agricol si doresc sa vand produsele mele(oua ,lapte,branza,pui gaini ,curcani.) la clienti pe baza de abonament saptamanal.Exista forma legala ... (vezi toată discuția)