avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , am o întrebare la care cer și eu un sfat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , am o întrebare la care cer și eu un sfat de la ...

Buna ziua , am o întrebare la care cer și eu un sfat de la un avocat pentru următoarele situații.
Am executat o pedeapsă de trei ani in urmă cu 10 ani .
Problemă se pune astfel.
Am fost băgat în penitenciar ne vinovat ,și condamnat la pedeapsă de 3ani cu privare de libertate fără drept de recurs fără probe aceasta hotărâre fiind luată de îndată de către procurorul de caz ,pe motiv că am comis mai multe fapte de genul acela fără probe și a considerat el că nu mai am dreptul la apărare.
Problemă stă în felul următor.
Am executat pedeapsa de 3ani ne vinovat ,și am esit din penitenciar praf,la modul că am esit bonlav cu 6boli cronice ,nu mai suport suferință și aș dori să se facă dreptate ,ce aș putea face după 10 ani?.
Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pot primi pedeapsa cu suspendare?? gheorghitabogdan gheorghitabogdan Buna ziua...am si eu o intrebare la care va rog foarte frumos sa ma ajutati...Am primit 4 ani de inchisore pentru trafic de persoane si trafic de ... (vezi toată discuția)
Timpul necesar stergerii unui cazier LABTECOM7 LABTECOM7 va salut.ma numesc iulian,in 2006 am fost condamnat la 3ani si 2 luni de inchisoare pentru 209 furt calificat,prin decizia instantei galati.eu ulterior in anul ... (vezi toată discuția)
Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)