avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Ce înseamnă Va facem cunoscut cá s-au ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Ce înseamnă Va facem cunoscut cá s-au definitivat ...

Bună ziua! Ce înseamnă Va facem cunoscut cá s-au definitivat cercetárile in dosarul penal cu numârul de mai sus, in care a fost dispusa inceperea urmâririi penale in rem eu privire la infracfiunea de .... Mă interesează ce înseamnă în Rem ? iar ce am primit acasă nu îmi specifică nici o calitate doar ce scrie mai sus și fapta săvârșită și că a fost înaintat către judecătorie cu propuneri procedurale.
Cel mai recent răspuns: Maryan1990 , utilizator 12:40, 12 Martie 2025
In rem inseamna ca se fac cercetari cu privire la fapta, nu impotriva unei persoane
Am înțeles dar dosarul sa dus mai departe la parchet cu propuneri provedulare .. persoana în cauză nici măcar nu știe despre ce e vorba ..
Ideea e că, specifică că sau definitivat cercetările în dosarul cu Nr ... Și a fost înregistrat la parchet iar persona în cauză nici nu știe despre ce este vorba....nu specifică calitate de martor suspect inculpat absolut nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal ... andreutzAaajsb andreutzAaajsb Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal in personam. Imi poate explica cineva ce este dosarul penal in rem care nu va fi niciodata in ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi de catre procuror gdima gdima Buna ziua, Am cerere depusa la Parchet pentru a mi se permite consultarea dosarului si n-am primit nici un raspuns. De fapt, n-am primit raspuns la nici o ... (vezi toată discuția)
Disjungere dosar penal victorm86 victorm86 Doresc un punct de vedere fata de urmatoarea situatie: In cazul unui dosar penal a fost emisa o ordonanta prin care s-a disjuns cauza prin declinare de ... (vezi toată discuția)