avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua , as dori sa deschid o firma pentru codul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua , as dori sa deschid o firma pentru codul "CAEN 1812 ...

Buna ziua , as dori sa deschid o firma pentru codul "CAEN 1812 - Alte activități de tiparire n.c.a." ce fel de forma juridica ar fi ideala ? Pentru o singura persoana care se ocupa . Penru vanzarea obiectelor printarea 3D .
Cel mai recent răspuns: AlexTechB , utilizator 16:47, 12 Martie 2025
SRL
Pe PFI nu se poate incadra ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 1812 cozzmyn cozzmyn Buna ziua, vreau sa infiintez un PFA cu codul caen 1812 si as dori sa stiu daca sunt necesare studii superioare sau este suficienta diploma de ... (vezi toată discuția)