avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificate de deces si de nastere ce nu corespund ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificate de deces si de nastere ce nu corespund ca nume va ...

Certificate de deces si de nastere ce nu corespund ca nume
va rog sa ma ajutati in aceasta situatie,
Am solicitat de la primarie ceryificatul de deces si nastere al mamei mele am primit doua variante al numelui unul in ungureste si altul in romaneste( MarK si Marc) si alte erori in acte tot cu privire la nume . Lipsea ultima litera ( Floare si era scris Floarea).
In aceasta situatie unde sau catre cine trebuie sa ma indrept .
Raspunsul primariei a fost verbal ca pe vremuri existau registre si functionari unguri iar mai tarziu nu s au refacut documentele.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna ziua ,am o mare problema,am fetita nascuta in italia si am venit in tara pt. intocmirea certificatului de nastere.pe actul eliberat in italia in dreptul ... (vezi toată discuția)
Nu se acorda pensia dupa deces pe motiv ca numele bunicului este scris gresit in doua certificate iMozzie iMozzie Mamei mele nu i s-a acordat pensia dupa decesul bunicului pe motiv ca in certificatul lui de deces, de nastere si buletin este trecut Nicolai, iar in ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat nastere copil nascut in alta tara membra ue URIAS URIAS buna ziua, Avem dubla cetatenie romana si maghiara, atat eu si sotul meu. Am nascut in Ungaria, am primit actele de inregistrare a copilului acolo si am ... (vezi toată discuția)