avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ,sunt însărcinată, nu am anuntat încă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ,sunt însărcinată, nu am anuntat încă angajatorul, ...

Bună ziua ,sunt însărcinată, nu am anuntat încă angajatorul, deoarece acesta urmează sa schimbe firma și nu știu dacă îmi va face alt contract pe firma cea noua . Ad dori sa știu ce posibilități am în cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 12 Martie 2025
Nu prea aveti ..este optiunea dvs daca il anuntati sua nu de starea de graviditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajată de aproape 3 luni și am aflat că ... AMI95 AMI95 Bună ziua! Sunt angajată de aproape 3 luni și am aflat că sunt însărcinată și conform contractului meu sunt în perioada de probă. Aș dori să ... (vezi toată discuția)
Sarcina in perioada de proba ELA D ELA D Buna ziua. De curand am primit o oferta de munca si urmeaza sa semnez contractul. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata. In cazul in care nu anunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez intr-o companie in prezent si ma aflu in perioada ... Alinaabe Alinaabe Buna ziua. Lucrez intr-o companie in prezent si ma aflu in perioada de proba de 3 luni. In data de 12 aprilie contractul imo expira, urmand a fi prelungit pe ... (vezi toată discuția)