Bună ziua, Doresc să redeschid o vulcanizare auto care a funcționat din anul 1990 pana in 2002 construcție metalică cu suprafața de aproximativ 60m2 ,Întrebarea mea este: am nevoie de acordul vecinilor ? Mulțumesc anticipat
Bună ziua, in concret ce vret sa faceți din punctul de vedere al actelor? Societatea a fost suspendata? O reactivați si depuneți declarație de autorizare a activității?
In 2002 s-a suspendat activitatea firmei si s-au inchis socotelile la RC si ANAF ? Daca da, este nevoie sa inregistrati o noua firma. Daca nu, ati raportat anual situatia la ANAF, ati platit impozite la primarie, aveti nevoie de o noua autorizatie de functionare de la primarie. Nu puteti obtine autorizatia, fara acordul vecinilor si fara actualizarea/ obtinerea autorizatiei ISU-PSI, autorizatiei de mediu, autorizatiei ssm.
Firma a fost închisă definitiv in 2002,Am înființat o firma noua..,mulțumesc pentru răspuns
Evelyne Visan a scris:
Bună ziua, Doresc să redeschid o vulcanizare auto care a funcționat din anul 1990 pana in 2002 construcție metalică cu suprafața de aproximativ 60m2 ,Întrebarea mea este: am nevoie de acordul vecinilor ? Mulțumesc anticipat