avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Doresc să redeschid o vulcanizare auto ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Doresc să redeschid o vulcanizare auto care a funcționat ...

Bună ziua, Doresc să redeschid o vulcanizare auto care a funcționat din anul 1990 pana in 2002 construcție metalică cu suprafața de aproximativ 60m2 ,Întrebarea mea este: am nevoie de acordul vecinilor ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Evelyne Visan , utilizator 17:56, 13 Martie 2025
Bună ziua, in concret ce vret sa faceți din punctul de vedere al actelor? Societatea a fost suspendata? O reactivați si depuneți declarație de autorizare a activității?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 2002 s-a suspendat activitatea firmei si s-au inchis socotelile la RC si ANAF ? Daca da, este nevoie sa inregistrati o noua firma. Daca nu, ati raportat anual situatia la ANAF, ati platit impozite la primarie, aveti nevoie de o noua autorizatie de functionare de la primarie. Nu puteti obtine autorizatia, fara acordul vecinilor si fara actualizarea/ obtinerea autorizatiei ISU-PSI, autorizatiei de mediu, autorizatiei ssm.
Firma a fost închisă definitiv in 2002,Am înființat o firma noua..,mulțumesc pentru răspuns

Evelyne Visan a scris:

Bună ziua, Doresc să redeschid o vulcanizare auto care a funcționat din anul 1990 pana in 2002 construcție metalică cu suprafața de aproximativ 60m2 ,Întrebarea mea este: am nevoie de acordul vecinilor ? Mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizații și acte necesare laborator oana.osc oana.osc Bună ziua! Am deschis un mic atelier de ciocolată (60mp). Am deschis punctul de lucru și am obținut și autorizația DSV. Am nevoie de ceva de la ... (vezi toată discuția)
Comertul cu vopsele in cladire cu spatiu locativ - probleme cu noxele? razvan_dt razvan_dt Firma urmeaza sa isi desfasoare activitatea la parterului unei vile cu doua apartamente. La etaj locuieste o familie. Este reglementat in vreun fel comertul ... (vezi toată discuția)
Avize pentru i.i. Violetastoica Violetastoica Bună ziua....am infiintat de curînd un II(intreprindere individuală) si pe lîngă certificatul de înregistrare ....autorizația de la DSP si certificatul ... (vezi toată discuția)