avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumpăr un teren extravilan cu casa de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumpăr un teren extravilan cu casa de ...

Buna ziua. As vrea să cumpăr un teren extravilan cu casa de lemn construită pe el. In acte apare doar terenul, casa nu. Se poate sa intru in legalitate cu ea? Sa o intabulez ca adăpost agricol?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:56, 17 Martie 2025
Ideal ar fi ca casa sa fie intabulata inainte sa il cumparati. Dar da, puteti solicita ulterior autorizatie de construire ca si "anexa gospodareasca agricola".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie teren agricol mpetrea2000 mpetrea2000 buna ziua, detin un teren intravilan cu destinatie agricola.in ce contii pot ridica o constructie pe acesta? multumesc (vezi toată discuția)
Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)