avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GARANTIE MATERIALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GARANTIE MATERIALA

zicea cineva pe forum ca ,prin regulamentul de ordine interioara poti sa scrii ca,le opresti garantie angajatilor si de aceea am intrebat daca este voie asa ceva.
Cei drept nu stiu ce masura sa gasim pt a evita astfel de probleme pt ca ,vin oameni de la tara sa se angajeze ,cer bani in avans si cand pleaca nici nu mai anunta .
Oare ,este interzis acest lucru cu garaantia?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:36, 14 Martie 2025
Potrivit legii, doar gestionarul are obligația de a constitui o garantie în numerar.
Cei drept nu stiu ce masura sa gasim pt a evita astfel de probleme

E simplu: nu le mai dați bani în avans. Nu pierdeți nimic dacă pleacă cei care se supără din cauza asta.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si acordarea bonurilor val.de masa,plusul la casa de marcat victor0744 victor0744 As dori daca se poate sa ma lumineze si pe mine cineva.Am mai intrat pe un forum de contabilitate dar fara raspuns. Asadar am avut un concediu medical de 10 ... (vezi toată discuția)
Garantie gestionar nicoledea nicoledea sunt gestionara si as dori sa stiu si eu ce suma de bani trebuie sa-mi opreasca angajatorul,constituind garantia ...am citit pe acest forum ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Garantia din salar cristi473 cristi473 cand cum si cat poate retrage firma la care sant angajat sume de bani din salar sub forma de garantii (vezi toată discuția)