avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma unui dosar pentru fuga de la locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma unui dosar pentru fuga de la locul accidentului și ...

In urma unu.i dosar pentru fuga de la locul accidentului și vătămare din culpa , bănuiesc că va fi un drum lung , as vrea sa știu dacă este vre.o posibilitate sau o cerere pt am primi permisu sau o dovadă sa pot pleca la munca in alta țara mai exact Marea Britanie , până se finalizează? Și aș vrea să știu ce mă aștepta ținând cont că partea vătămată nu depune plângere , se poate finaliza cu o clasare ?
Am înțeles ,deci trimiterea în judecată e inevitabilă ... Totuși din experiența dvs. Credeți că exista șansa pedepsei cu executare ? Sau intr.un caz bun cu apărare cat de cat exista vreo șansă să rămân cu permisu ?
Daca veti fi gasit vinovat, veti fi condamnat, nu exista alte variante iar permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu iz penal? Bogdan Petrescu Bogdan Petrescu Am fost implicat intr.un accident rutier ,am lovit o masina care nu s.a asigurat la schimbarea benzii si mi.a taiat calea. Bucuresti ,intersectia bd Aerogarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost acuzat de un accident cu vătămare corporală ... Melu 234 Melu 234 Buna ziua! Am fost acuzat de un accident cu vătămare corporală si fuga de la locul accidentului de si nu sa intamplat accident m-am batut cu cineva care ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului ContSters214952 ContSters214952 buna ziua,am si eu o nelamurire in legatura cu acuzatia de fuga de la locul accidentului.a avut loc un accident usor unde nu au existat victime doar o ... (vezi toată discuția)