avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fortata

Sunt angajata part-time, 3 ore pe zi(in urma cu 2 luni era de 4 ore pe zi).
Acum o saptamana, am primit un telefon de la firma ca sa demisionez ca oricum nu pot beneficia de somaj. Ca ei nu mai au bani sa imi plateasca, cartea de munca. Eu nu inteleg de ce nu desfiinteaza postul si ma forteaza pe mine sa demisionez? Lucrez la ei din 2012....si ii păstrează pe acei angajati part time care au si alt loc de munca. Va rog, ma puteti ajuta cu un sfat?

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)
loc de munca part time vadas vadas Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ma angajezi inapoi la fostul meu loc de munca cu contract determinat dar cu 4 ore si sefii ... (vezi toată discuția)
De ce nu vrea sa imi dea drepturile ? dana92 dana92 Salutare ! Am lucrat in Pitesti la un magazin de bauturi ( inca lucrez ) , un an de zile . Mentionez ca este doar un punct de lucru , undeva ... la iesirea ... (vezi toată discuția)