avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Asigurarea este deductibilă?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Asigurarea este deductibilă?

Bună seara! De un an am încheiat în nume propriu o asigurare privată de sănătate. Îmi spuneți, vă rog, dacă această asigurare este deductibilă? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 11:37, 19 Martie 2025
Bună ziua am și eu o întrebare am fost încurcat întro problema în Germania și am fost cercetat penal as vrea sa vad dacă am ceva de plătit sau dacă am interdicție în germania cum pot afla
Buna ziua,

Ce calitate aveti in firma? Salariat sau actionar/asociat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu cim- scap de plata ultimilor 5 ani la sanatate? aida1 aida1 In ultimii 5 ani nu am platit asigurari de sanatate deoarece nu am fost salariata. Acum sunt asociat unic si administrator la un SRL. Daca inchei contract ... (vezi toată discuția)
Succesoare in drepturi? anjinsan anjinsan Buna Ziua! O firma A vinde pe baza unor facturi, mai multe constructii catre firma B. Ulterior, firma B încheie un contract de vanzare cumparare, sub ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de administrare greekletter greekletter Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la cateva intrebari. S-a mai discutat in forum in jurul temei, dar niciodata nu pe intebarile pe care ... (vezi toată discuția)