avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nimeni nu discută despre legea 7 din 2023 privind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nimeni nu discută despre legea 7 din 2023 privind dezinstituționalizarea ...

Nimeni nu discută despre legea 7 din 2023 privind dezinstituționalizarea și prevenția persoanelor cu handicap ea este funcțională din iunie 2023 dar practic nu se pune în aplicare. Este vorba de bani pentru locuire pentru care nu s au eliberat norme metodologice cel puțin astea informațiile acestea le am primit de la Ministerul muncii și mă întreb cum funcționează această lege

Alte discuții în legătură

Persoane cu dizabilități. mioara țugui mioara țugui Bună dimineața! Vă rog să mă lămuriți; în acest text spune așa: ”În plus, prin Legea 7/2023, anul acesta au mai fost stabilite o serie de ... (vezi toată discuția)
S-a aprobat ajutorul pentru persoanele cu handicap accentuat cu ... Yuli85 Yuli85 Sa aprobat ajutorul pentru persoanele cu handicap accentuat cu bani pentru platirea unei locuinte private,nu cele din fondul de stat ,can miau zis ca nau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua unde trebuie sa merg pt a lua bani pt persoane cu dizabilități ... Emilia 0anea Emilia 0anea Buna ziua unde trebuie sa merg pt a lua bani pt persoane cu dizabilități lrgea7/2023? (vezi toată discuția)