avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, va prezint o speta aparte: am depus dosarul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, va prezint o speta aparte: am depus dosarul pentru ...

buna ziua, va prezint o speta aparte: am depus dosarul pentru obtinerea unui loc de parcare in orasul galati;solictarea mi-a fost respinsa pe motiv ca nu am inregistrat autoturismul la taxe si impozite galati;mentionez ca autoturismul proprietate personala, este inregistrat la taxe si impozite braila și am toate taxele platite; de asemenea eu locuiesc in galati intr-un apartament inchiriat;
Întrebare:ce solutie ar exista sa pot obtine un loc de parcare fara a fi nevoita sa schimb actele masinii de la braila la galati?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:01, 17 Martie 2025
Doar cei de la Primaria Galati va poate informa. Explicati-le situatia.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru a obține un loc de parcare Mihai Popescu 02 Mihai Popescu 02 Bună ziua! Am depus o cerere pentru a obține un loc de parcare in sectorul 3 și mi-a fost respins pe motivul că nu există un rol fiscal deschis pe numele ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)