avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Strangere gunoaie din albia unui rau, in interiorul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Strangere gunoaie din albia unui rau, in interiorul localitatii; ...

Strangere gunoaie din albia unui rau, in interiorul localitatii; cine are obligatia legala a strangerii gunoaielor aruncate in albia unui rau, in interiorul unei localitati, Apele Romane sau Primaria? Eventual daca imi puteti indica legea si articolul.

Alte discuții în legătură

Drept de închiriere teren in albia minora anului rau. buna ziua am închiriat o suprafața de teren de la administrația ... mirceasmc mirceasmc Buna ziua Am închiriat o suprafața de teren de la Administrația Bazinala a Apelor Siret -Apele Romane , cu scopul de a construi o parcare ecologică. Acum ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism ErnestStancovici ErnestStancovici Tocmai ce am citit pe avocatnet.ro ca pentru o balastiera se poate emite autorizatie de constructie si fara documente de amenajarea teritoriului si de urbanism ... (vezi toată discuția)
Acord functionare service auto Ona Dana Ona Dana Un vecin a deschis un service auto chiar langa casa lui X, intr o zona exclusiv de case, cu program de functionare inclusiv duminica pana la ora 22.00, ... (vezi toată discuția)