avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avand un apartament in Sinaia pe care l folosesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avand un apartament in Sinaia pe care l folosesc foarte rar ...

avand un apartament in sinaia pe care l folosesc fooarte rar eu locuind in alta localitate sant obligat sa fac contract cu serviciul de salubritate.mentionez ca sant luni intregi cand nu pot ajunge acolo iar cand merg stau cateva zile.multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:04, 18 Martie 2025
Chiar daca nu locuiti acolo trebuie sa faceti contract pentru o persoana.Asa am si eu la o casa unde nu locuieste nimeni decat in vacante si platesc salubritatea pentru o persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria mi-a mărit taxa de salubritate nejustificat, adăugând la calcul soția și copiii deși ei au domiciliul în oraș și vin aici ocazional. este legal ce s-a făcut? mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Am aflat astazi ca am de plata la primarie o taxa de salubritate pt 3 persoane suplimentar contractului meu de salubritate, din februarie 2017 - ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Plati la apartament nelocuit errika errika Buna Am si eu o intrebare... Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ... (vezi toată discuția)