cand am redactat intampinarea la un dosar din graba am folosit "fiserul tip" cu formularea standard pentru Raspuns la Intampinare". in loc de Intampinare
Mai exact in loc sa scriu "formulez Intampinarea la contestatia le executare depusa de..." am scris formulez "Raspuns la Intampinarea depusa de..." in rest tot ce am scris este OK.
Ulterior am facut o revenire cu o completare cu niste inscrisuri in are am facut trimitere la "Intampinarea depusa la dosar..."
Mi-am dat seama de eroare mentionata dupa ce a trecut termenul de depunere al Intampinarii de 25 de zile.
Mai pot corecta eroarea. ? Mai pot depune inscrisuri ? Primul termen de judecata este in 21 de zile.
La termen precizați ca a fost vorba despre o eroare materiala în redactarea intampinarii .zNu e nici o problema atât timp cât rezulta ca ați făcut apărări prin cererea respectiva,ați solicitat probe etc.Depuneti înscrisurile cu câteva zile înainte de termen .
Intampinare!
GaneaAna
in urma divortului,sotul a facut recurs pe motiv ca nu este de acord cu hotararea judecatoreasca care spune ca minorul de 8 ani v-a ramane sa locuiasca cu mine ... (vezi toată discuția)