avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca un politist nu aplica legea la fiecare, este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca un politist nu aplica legea la fiecare, este coruptie ca ...

Daca un politist nu aplica legea la fiecare, este coruptie ca favorizeaza pe cineva?
De exemplu daca nu sanctioneaza fiecare care parcheaza unde este indicator oprire interzis, este favorizarea? Sau poate sa aplica legea doar la cine vrea el?
De exemplu Art. 17 d) abuzul în serviciu contra intereselor publice,
Ca interesul public este sa fie strada sigur.

Alte discuții în legătură

Daca s-a facut parcare unde interzice legea, adica unde este indicator ... coni321 coni321 Daca sa facut parcare unde interzice legea, adica unde este indicator oprire interzis si politia locala nu ia nici o masura ca probabil cunoaste pe ala care ... (vezi toată discuția)
Agresat sau nu de politisti?! doomy852 doomy852 Buna ziua, Acum cateva zile am oprit masina in fata magazinului meu. Pe acea strada , pe ambele parti este oprirea interzisa insa acolo se parcheaza mereu , ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)