avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua in urma cu 10 ani am construit o casă în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in urma cu 10 ani am construit o casă în curtea unchiului ...

Buna ziua in urma cu 10 ani am construit o casă în curtea unchiului meu singur fiind între timp unchiul a decedat de 3 ani eu m-am căsătorit și primăria ne-a făcut cadastre și mă trecut co-proprietar cu soția pe imobil pentru că sunt căsătorit as dori să întreb este normal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:46, 18 Martie 2025
Buna ziua!
Casa fiind construita de dvs. inainte de casatorie este bun propriu.Nu are cum sa fie sotia coproprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la succesiune miheala miheala Buna ziua, suntem 4 frati buni, casa parinteasca a mostenit-o tatal nostru de la parintii lui si a construit-o/ intretinut-o impreuna cu mama noastra. In 1991 ... (vezi toată discuția)
Partaj Icum Icum Buna ziua, In urma cu 11 ani tata a facut dezmembrarea terenului pe care a construit 2 imobile, unul pt el si mama si al doilea pt mine si sotia mea dar cu ... (vezi toată discuția)
Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)