avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua in urma cu 10 ani am construit o casă în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in urma cu 10 ani am construit o casă în curtea unchiului ...

Buna ziua in urma cu 10 ani am construit o casă în curtea unchiului meu singur fiind între timp unchiul a decedat de 3 ani eu m-am căsătorit și primăria ne-a făcut cadastre și mă trecut co-proprietar cu soția pe imobil pentru că sunt căsătorit as dori să întreb este normal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:46, 18 Martie 2025
Buna ziua!
Casa fiind construita de dvs. inainte de casatorie este bun propriu.Nu are cum sa fie sotia coproprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Jipa2017 Jipa2017 Bună ziua! Am o nelămurire. Bunicul din partea tatălui a murit acum 38 de ani. Bunica a murit anul acesta. Au avut împreună 2 copii. Tatal meu și încă ... (vezi toată discuția)
Mostenire Gref Gref Buna ziua, ma numesc Mariana Bahnare si as dori sa va cer un sfat pentru un unchi. Acesta este casatorit de circa 50 ani cu matusa mea si au impreuna 2 copii. ... (vezi toată discuția)
Coproprietate MV1 MV1 Buna ziua ! Locuiesc cu sotia mea de 20 de ani la o adresa din Bucuresti. Apartamentul imi apartine in exclusivitate fiind cumparat de mine inainte de ... (vezi toată discuția)