avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am și eu o întrebare, vă rog dacă mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am și eu o întrebare, vă rog dacă mă puteți ...

Bună ziua,am și eu o întrebare, vă rog dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.Deci ,lucrez in Germania, și la un magazin de electrocasnice aduc oamenii obiecte vechi (electrocasnice) pentru reciclare,eu am luat din ele (gen cuptor cu microunde, mașina de spălat, frigider tv etc). Acum ,a venit politia la serviciu și m-a căutat,eu fiind plecat în Romania.Aveti idee ce mi se poate întâmpla? Precizez că mai multă lume luau electrocasnice de acolo.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:38, 18 Martie 2025
Buna ziua!
Legea din Germania decide ce vi se poate intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport bunuri personale din germania in romania Crissy2000 Crissy2000 Nu stiu daca aceasta intrebare se potriveste vreunei categorii dar totusi voi incerca ... In urma divortului in Germania trebuie sa aduc in Romania un ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri si datorii conium conium Buna ziua , ca rog sa-mi raspundeti 1. Daca am posibilitatatea de a obtine mai mult decat 50% din bunurile cumparate impreuna in timpul casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere llavys llavys Am inchiriat un apartament ,am contract facut ,dar m am bazat pe cuv dat al propietarului si acum ,ar trebui sa am apartament cu masina de spalat ,microunde si ... (vezi toată discuția)