avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine , Am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine , Am o fetita de ...

Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine ,
Am o fetita de 7 ani , nu sunt căsătorită iar ferita este pe numele tatălui, având în vedere ca nu mai locuim împreună vreau sa trec fetita pe numele meu.
Va rog sa ma ajutați și sa ma i drumati ce acte am nevoie și care sunt pașii pe care trebuie săi urmez .
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Diana2013 Diana2013 Ma puteti ajuta in cazul divortului in urmatoarea situatie. Aparatmentul in care locuim este cumparat inainte de casatorie, cu credit, pe numele sotului, ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor in strainatate mirela_iuliana_81 mirela_iuliana_81 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie din anul 2010(nu avem custodie comuna, imi este ... (vezi toată discuția)
Despre copilul minor ioanaandreea333 ioanaandreea333 buna ziua eu am un copil de cand eram mai tanara aveam 17 ani si il am in grija parintilor,,,,,copilul pe certificat ma are trecuta p mine ca parinte pt ca ... (vezi toată discuția)