avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc un avocat din Prahova pentru proces uzucapiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc un avocat din Prahova pentru proces uzucapiune teren

Doresc un avocat din Prahova pentru proces uzucapiune teren
Cel mai recent răspuns: automecanic , utilizator 13:15, 24 Martie 2025
Doresc un avocat din Prahova (Ploiesti, Campina,...) care sa aiba experienta in procesele de uzucapiune.
E vorba de un teren la care s-au platit impozite 20 de ani la rand si se doreste intrarea in posesie.

Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Găsiți informații aici [ link extern ]
Va multumesc pentru link!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin dreptul de proprietate pe un teren la care s-a platit ... automecanic automecanic Cum obtin dreptul de proprietate pe un teren la care s-a platit impozit multi ani? Are impozitul platit peste 20 de ani la primarie pe rolul fiscal dar nu ... (vezi toată discuția)
Teren primit "pe vorbe" acum peste 60 de ani, impozit platit an de an. cum se pot face acte pentru el? radusb2004 radusb2004 Buna ziua. In urma cu mai bine de 60 de ani bunicul meu a primit \\"pe vorbe\\" (deci fara acte) un anumit teren la tara. L-a lucrat, a platit an de an impozit ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna uzucapiune? ella_camy ella_camy Sunt data in judecata pentru uzucapiune. Imi puteti spune va rog ce inseamna asta? est vorba de uzucapiune de 30 de ani. iar in citatia pe care am primit o cel ... (vezi toată discuția)