avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Pot sa o trec pe mama mea la coasigurator ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Pot sa o trec pe mama mea la coasigurator dar tin ...

Bună ziua!Pot sa o trec pe mama mea la coasigurator dar tin sa menționez ca aceasta este administrator la firma personala dar nu are carte de munca?
Cel mai recent răspuns: GMVX , utilizator 08:52, 24 Martie 2025
Are venituri mama dvs?
Pai firma aduce venituri, deci nu pot?
Nu firma, ci mama dvs daca are venituri proprii ?
Alte venituri nu,doar ca e administratorul firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass calitate coasigurat pentru sotie - administrator de firma MrJones MrJones Buna ziua ! As dori sa o trec pe sotie pe asigurarea mea dar nu este posibil pentru ca are firma.Firma a mers pe minus si figureaza la administratia ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Probleme coasigurat opsnaj alias829 alias829 Buna ziua! Am si eu o problema. Vreau sa o trec pe sotie ca si coasigurat, eu fiind asigurat la OPSNAJ dar sotia are o firma pe numele ei care nu mai ... (vezi toată discuția)