avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj divort prima casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj divort prima casa

Bună ziua/seara, am o întrebare, anul trecut în Decembrie, am divorțat de fosta soție și avem un apartament luat împreună prin prima casă de aproximativ 2 ani, ea dorește partajul pe întregul apartament (după ce imobilul a fost achizionat prin prima casă, ea a mai locuit doar 4 luni în apartament și nu a mai plătit absolut nimic la el), cum se face partajul în cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Paul3395 , utilizator 16:21, 19 Martie 2025
Vă mulțumesc tuturor de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- partaj sunshine83 sunshine83 Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? Se impart bunurile si obligatiile? Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)
Imprumut mareboys mareboys As dori si eu un raspuns la urmatoarea chestiune: impreuna cu prima sotie am cumparat un apartament in care am ramas eu cu copilul in urma divortului si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu am divorțat de fostul sot, insa, împreună avem ... Mariarobu19 Mariarobu19 Buna ziua! Eu am divorțat de fostul sot, insa, împreună avem un apartament cumpărat, ambii fiind proprietari în acte. În cazul în care fostul sot ... (vezi toată discuția)