avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Adeverinte vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Adeverinte vechime

Daca dovada vechimii o pot face doar cu adeverinte eliberate de catre angajatori, ele vor fi luate in considerare pentru inscrierea la concursul de admitere in magistratura? Precizez ca doi dintre angajatorii care mi+au eliberat asemenea adeverinte de vechime şi-au încetat activitatea de foarte multă vreme.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nadia Cociasu , Avocat 19:23, 12 Februarie 2010
da, vor fi luate in considerare.. cel putin asa ar trebui
la avocati o fi de-ajuns decizia de intrare in profesie sau trebuie adeverinta?
Am si eu o intrebare legata de acest subiect, eu am fost 2 ani in concediu de ingrijire copil, aceasta perioada se considera vechime ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex de admitere in magistraura se cere a se anexa la cerere si o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere in activitate ... (vezi toată discuția)
Intrerupere de activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex admitere magistratura -vechime 5 ani , la cerere se anexeaza o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere de activitate ... (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani pentru adm magistratura ENGFULL ENGFULL intrebarea mea este: concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani este considerata vechime in specialitate ? in oug 148 scrie ... (vezi toată discuția)