avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Concubinul meu a câștigat o suma de bani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Concubinul meu a câștigat o suma de bani la aparate ...

Bună ziua. Concubinul meu a câștigat o suma de bani la aparate acum vreo 3 iar banca cu care lucrează cei de la Superbet Ia băgat banii de 2 ori (aceasi suma care nu este chiar o suma mica ) a vb cu banca și cu cei de unde a câștigat banii spunând ca nu este vina lui...banca da vina pe Superbet și invers. Iar de vreun an și ceva de când sa angajat în România are proprire pe salariu in fiecare luna. Iar banca la dat în judecată și urmează procesul. Ce este de făcut în situația asta ? El nici nu a semnat absolut nimic la banca
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 17:43, 19 Martie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie sa dea banii inapoi, cei primiti in plus, treaba e clara.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.E clar ca nu-i vina lui ca a primit de 2 ori banii,e vina lui ca a cheltuit banii care nu i se cuveneau.Din pacate nu are nici cea mai mica sansa sa scape fara sa dea inapoi banii.
Oricum are proprire și banca își ia în fiecare luna, de aproape 2 ani. Dar ma gândeam poate știe cineva legat de procesul care urmează, ce se va întâmpla

nicunicolae10 a scris:

Buna ziua.E clar ca nu-i vina lui ca a primit de 2 ori banii,e vina lui ca a cheltuit banii care nu i se cuveneau.Din pacate nu are nici cea mai mica sansa sa scape fara sa dea inapoi banii.

Eu banuiesc ca suma care trebuie returnata este mai mare de 10000 ron .In cazul asta banca l-a dat in judecata ca sa poate sa-l execute silit daca are vre-un imobil pe numele lui.Si pe langa ce are de inapoiat o sa plateasca si cheltuieli de judecat si cheltuieli de executare.Pare nasoala treaba
Nu are nimic pe numele lui, mai ales ca noi stam și în chirie cu copilul :))) treaba asta sa întâmplat când era plecat în afara tarii, iar de aproape 2 ani de când sa stabilit in tara și sa angajat, îi oprește vreo 200-300 lei pe luna din salariu. Adică în timpul asta banca și a recuperat deja jumate din bani. Doar ca nu știu dc la dat în judecata și cum va decurge după tot procesul...

nicunicolae10 a scris:

Eu banuiesc ca suma care trebuie returnata este mai mare de 10000 ron .In cazul asta banca l-a dat in judecata ca sa poate sa-l execute silit daca are vre-un imobil pe numele lui.Si pe langa ce are de inapoiat o sa plateasca si cheltuieli de judecat si cheltuieli de executare.Pare nasoala treaba

Alte discuții în legătură

Am primit banii altcuiva la salariu, dar nu ii mai am. ce pot face? Emmy123 Emmy123 Bună ziua! Fratele meu lucrează pentru o compania, iar la salariu cei de la munca i-au virat și banii altcuiva din greșeală. El nu a știut fiindca i-au ... (vezi toată discuția)
Datorii la fostul angajator kaa 1 kaa 1 dupa aproape un an de cand am demisionat de la X, am primit o scrisorica prin care X ma anunta ca am sa dau bani inapoi. adica m-au platit si la o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Suma necuvenita,incasata de societate denisalacra denisalacra Buna ziua, Sunt director economic la o soc.particulara si acum 1 an am facut DIN GRESEALA un virament (prin banca electronica) in contul unei societati, care ... (vezi toată discuția)