avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Concubinul meu a câștigat o suma de bani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Concubinul meu a câștigat o suma de bani la aparate ...

Bună ziua. Concubinul meu a câștigat o suma de bani la aparate acum vreo 3 iar banca cu care lucrează cei de la Superbet Ia băgat banii de 2 ori (aceasi suma care nu este chiar o suma mica ) a vb cu banca și cu cei de unde a câștigat banii spunând ca nu este vina lui...banca da vina pe Superbet și invers. Iar de vreun an și ceva de când sa angajat în România are proprire pe salariu in fiecare luna. Iar banca la dat în judecată și urmează procesul. Ce este de făcut în situația asta ? El nici nu a semnat absolut nimic la banca
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 17:43, 19 Martie 2025
Banuiesc ca la banii care trebuies returnati banca vrea si dobanda si cheltuieli de executare si cheltuieli de judecata.O sa plateasca dublu probabil.Concubinul nu a primit nici o citatie,chiar nu stie ce vrea banca de la el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit banii altcuiva la salariu, dar nu ii mai am. ce pot face? Emmy123 Emmy123 Bună ziua! Fratele meu lucrează pentru o compania, iar la salariu cei de la munca i-au virat și banii altcuiva din greșeală. El nu a știut fiindca i-au ... (vezi toată discuția)
Datorii la fostul angajator kaa 1 kaa 1 dupa aproape un an de cand am demisionat de la X, am primit o scrisorica prin care X ma anunta ca am sa dau bani inapoi. adica m-au platit si la o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Suma necuvenita,incasata de societate denisalacra denisalacra Buna ziua, Sunt director economic la o soc.particulara si acum 1 an am facut DIN GRESEALA un virament (prin banca electronica) in contul unei societati, care ... (vezi toată discuția)