avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru un loc de veci concesionat acum 20 de ani si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru un loc de veci concesionat acum 20 de ani si pentru care ...

Pentru un loc de veci concesionat acum 20 de ani si pentru care nu s-a platit niciodata taxa anuala de intretinere , Biserica poate executa silit suma datorata ?

Alte discuții în legătură

Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Contract de concesionare pentru mormant in cimitir blackshaddow blackshaddow buna ziua am o nelamurire si as dori sa ma indrumati in vreun fel de curand mi-a decedat bunicul,l-am ingropat dupa datina crestina am platit toate taxele ... (vezi toată discuția)
Locuri de veci - in conditiile date sunt cumparate sau concesionate? carmen bodeanu carmen bodeanu In anul 1994,parintii mei \\"cumpara\\"de la o parohie 2 locuri de veci;actul incheiat este o adeverinta cu stampila parohiei in care se spune:\\"se adevereste ... (vezi toată discuția)