avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care ar fi cea mai bună alternativă pentru un sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care ar fi cea mai bună alternativă pentru un sediu social?

Bună ziua mă poate ajuta și pe mine cineva doresc să înființez o firmă dar nu pot face sediu social din cauza că nu am imobil pe numele meu care ar fi cea mai bună alternativă pentru un sediu social?mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:57, 20 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa gasiti o locatie si sa faceti contract de inchiriere/ de comodat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vreți să înființați un SRL, pe lângă această soluție mai aveți varianta contactării unui avocat:
Firmele care se confruntă cu dificultăți în găsirea unui spațiu pentru sediul social, îl pot stabili la sediul avocatului, pe o perioadă de cel mult un an.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl mirela-barcan mirela-barcan Buna ziua, Doresc sa infiintez o firmă - SRL - într-o localitate rurală [b]dintr-un alt judeţ decât cel de reşedinţă[/b]. [b]Locaţia pentru ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)