Buna ziua! Pe scurt, S-a incheiat o intelegere in fata unui notar public, intelegere prin care parintii unui minor -agresor, se obliga sa suporte cheltuielile cu reparatia danturii victimei- minor, atunci cand va fi nevoie de implant. Exista cerificat medico-legal iar ca prima urgenta, atunci la momentul incidentului s-a intervenit la nivelul maxilarului. Au trecut ani, improvizatia a tinut ceva timp, victima este deja major iar de curand s-a stricat lucrarea initiala,..copilul fiind acum cu incisivii cazuti. Deci urmeaza implantul pentru care s-au angajat notarial. Cum procedez? I-am contactat si nu vor sa mai auda de asta acum.. Am vreo actiune in instanta sau angajamentul este titlu executoriu ( asa cum este scris in cuprinsul lui)? Multumesc!
Recomandarea stomatolog nu cred că ar trebui sa fie o problema. Pe pandemie nu s- a ținut cont de perioada scursă, s- a prelungit perioada de prescripție. Totuși acționari repede sa aveți și succes.
Nu este relevanta prescriptia cat timp partile par a fi convenit ca plata se va datora la nevoie, intr-un termen incert... trebuie vazut actul, ne dam cu parerea in gol.