avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca fostul salariatul refuza sa mai calce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca fostul salariatul refuza sa mai calce la sediu ...

Buna ziua,

Daca fostul salariatul refuza sa mai calce la sediu sa isi ridice actele de lichidare sub semnatura?....ce pot face eu ca angajator...ce obligatii am?...eu ca angajator sa am dovada trimiterii i le-am trimis pe e-mail in prima instanta

multumesc

Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
ionela11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 20 Martie 2025
I le puteti trimite prin posta cu confirmare de primire sau printr-un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere invitatie cercetare disciplinara luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am trimis unui angajat prin curier o notificare pentru cercetare disciplinara. Am solicitat confirmare de primire. Pe plic am mentionat ce ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara si comunicarea deciziei de concediere rraicu rraicu Buna! Am urmatoarea situatie : am avut un salariat la care am realizat o cercetare disciplinara; in momentul in care am vrut sa-i comunic decizia de ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)