avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recepţie materiale sau obiecte de inventar fără ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recepţie materiale sau obiecte de inventar fără comisie de recepţie

Bună ziua,
La biblioteca cu personalizate juridică la care lucrez are personal insuficient.
Întrebarea mea este se poate face recepţia la materiale sau obiecte de inventar dacă nu există comisie de recepţie ? Există doar o persoană care are atribuţii de gestionar.
Vă mulţumesc pentru răspunsuri
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
alexj17, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 21 Martie 2025

alexj17 a scris:

Bună ziua,
La biblioteca cu personalizate juridică la care lucrez are personal insuficient.
Întrebarea mea este se poate face recepţia la materiale sau obiecte de inventar dacă nu există comisie de recepţie ? Există doar o persoană care are atribuţii de gestionar.
Vă mulţumesc pentru răspunsuri

Mai am o întrebare: Se poate constitui comisia de recepţie doar din 2 oameni?
In general, comisiile au numar impar ... conducerea decide din cati membri poate fi formata comisia.
Stiţi cumva dacă există în legislaţie vreo prevedere referitoare la numărul minim membrilor unei comisii de recepţie
Strict pe obiecte de inventar, nu cunosc sa existe asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componenta comisie receptie materiale de birou,... - este obligatoriu ca un membru sa aiba studii economice ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Directorul vrea sa emita o Decizie de numire comisie de receptie pentru materiale de birou, .... Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - daca in ... (vezi toată discuția)
Angajatul poate fi și cercetat disciplinar ? se pot face și alte demersuri ? oanaportar oanaportar Hristos s-a înălțat ! În urma unei inventarieri, în gestiunea unui angajat s-a constatat lipsa unui număr de 15 bunuri. Vă rugăm mult să ne ... (vezi toată discuția)
Incredibil stelianarotaru stelianarotaru Pe 14 iulie am primit prin Decizie a DGsa preiau sialte atributii, respectiv de gestiune.Decizia nu prevede in ce interval de timp se va face ... (vezi toată discuția)