avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. In anul 1997 am schimbat prin judecătorie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. In anul 1997 am schimbat prin judecătorie titulatura ...

Bună ziua. In anul 1997 am schimbat prin judecătorie titulatura conform legii 114 /1966, din Asociația de Locatari in Asociația de Proprietari. In anul 2015 conform legii 23o/2007 am depus documentele la judecatorie cu același statut din 1997 și celelalte documente la zi conform cerințelor. Judecatoria m-ia admis dosarul, sentința rămânând definitivă și irevocabilă. Acum un proprietar de apartament care are chiriași in acel apartament, caută tot felul de motive și n-ea acționat în instanță că nu corespunde statutul cu legea 196/2018. Întrebare : statutul trebuie schimbat ori de câte ori se modifică legea asociațiilor de proprietari?. Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor și pentru sprijin.

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie de proprietari - hotarare judecatoreasca nicuspring nicuspring Buna seara, Suntem intr-o situatie in care va cerem sprijin in rezolvarea ei. Despre ce este vorba? Asociatia noastra de proprietari a fost infiintata in ... (vezi toată discuția)
Asociatia are 120 de proprietari iar statutul asociatiei de din ... lawyer2016 lawyer2016 Asociatia are 120 de proprietari iar statutul asociatiei din 2002 prevede 5% penalizari /zi pentru restantieri. Adunarea generala din 2022 a votat cu 23 ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de locatari stefana88 stefana88 Buna ziua! Ce acte sunt necesare pentru a infiinta o asociatie de locatari si care sunt pasii care trebuie urmati? Multumesc! (vezi toată discuția)