avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am primit azi in posta urmatoarea: ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am primit azi in posta urmatoarea: "instiintare dosar ...

Buna ziua am primit azi in posta urmatoarea:
"instiintare dosar nr xxxx/P/2024
In conformitate cu prevederile art 260 si art 261 din cod de proc. penala , va instiintam ca la data de 18 martie 2024 ora 14:10 am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei, in cauza ce formeaza obiectul dosartului cu nr xxxx/P/2024, al parchetului de pe langa judecatoria Brasov
Problema este ca nu am depus nici o plangere legata de nimeni,sau vreo plangere in general la politie
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:47, 23 Martie 2025
Va trebui, sa va interesati la judecatorie, despre ce este vorba. In baza instiintarii, puteti cere dosarul de la arhiva judecatoriei. Poate a depus cineva plangere impotriva dvs.
Este un dosar penal.
Există și dreptul la avocat daca va fi necesar după ce veți afla ce calitate aveți în dosar.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie ... Mario356+58 Mario356+58 Buna ziua, Am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie pe care scrie: \"instiintare dosar nr xxxx/P/2020 In conformitate cu prevederile art 260 ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie mariusTFT mariusTFT Buna ziua , O buna prietena a gasit in posta astazi o instiintare : In atentia doamnei .................. In conformitate cu prevederile art. 260 si ... (vezi toată discuția)
Instiintare art. 260 si 261. din cpp GeoSW GeoSW Buna ziua! Astazi am primit in posta o instiintare, care spune cam asa: \\"In conformitate cu prevederile art. 261 si art. 261 din Codul de procedura ... (vezi toată discuția)