avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca fiul meu are o locuință proprietate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca fiul meu are o locuință proprietate ...

Buna seara Am o întrebare: ,daca fiul meu are o locuință proprietate în București și una în Madrid ,are obligația să declare la ANAF că și a doua locuinta pe cea din Madrid? Specific că în Spania are rezidenta dar cu cetățenie română?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Casatorie cu o persoana siriana Raluca123456789 Raluca123456789 Buna seara Eu si prietenul meu ne-am cunoscut acum vreo 4 ani , eu am mers in Siria sa ii cunosc familia cu 2 ani in urma si am decis sa ne casatorim , insa ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in spania c-elena c-elena buna ziua. am si eu o intrbare.pt un copil nascut in spania cu dubla cetatenie(roman/spaniol)are dreptul la acolatie? si daca da,ce acte avem ... (vezi toată discuția)
Permis eliberat de autoritatile spaniole suspendat radu197837 radu197837 buna seara va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema,,sunt rezident in spania si am luat permisul de conducere acolo in madrid mam intors acasa acum ... (vezi toată discuția)