avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți ce pot să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți ce pot să fac: am ...

Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți ce pot să fac: am depus o plângere la parchet pentru tulburare de posesie,a trecut un an jumate de atunci și dosarul este dezinvestit și nu m-ai primesc nici o înștiințare despre stadiul dosarului,Eu nu pot să îmi fac reparații la acoperișul locuinței mele din cauza că niște vecini au ocupat podul locuinței mele și dacă mă urc să repar îmi este teamă că se ajunge la violență fizică.Unde trebuie să mă adresez: la poliție,la parchet s-au să dau în judecată pe cei care mă împiedică să îmi repar acoperișul că îmi plouă în casă și se degradează imobilul ?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 13:45, 21 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa incercati sa obtineti o evacuare din spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin pentru reperare casa si mansardare aprepe aprepe Detin o casa veche, 1937, situata pe una din laturile terenului, pe hotarul dintre mine si vecinul din spatele casei mele, pe calcan. Am obtinut Certif, de ... (vezi toată discuția)
Garanție Alina Giorgiana Alina Giorgiana Am cumpărat imobil la mansarda in 2015 prin credit bancar de la persoana fizica și după un an jumătate a început să îmi plouă în casă ... Cel de la ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis marianburcea marianburcea Buna seara ! A scris acum cateva zile si nu am inteles nimic va rog daca ma poate ajuta cineva. Locuiesc intrun bloc la ultimul etaj blocul are acoperis ... (vezi toată discuția)