avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Pe listele de plata apar apartamente cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Pe listele de plata apar apartamente cu datorii foarte ...

Buna ziua!
Pe listele de plata apar apartamente cu datorii foarte vechi de peste 10 ani . Pentru aceste datorii exista hotarari judecătorești ca nu sunt datoriile proprietarilor. Firma de administrare spune ca in hotararea judecatoreasca nu specifica “radierea datoriilor din lista de plata” si din acest motiv nu au sters aceste datorii.
Este articol in lege cu asa ceva? Eu nu am gasit. Cum e de procedat pentru stergerea acelor datorii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:04, 21 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există nici o lege care sa prevadă asa ceva, dacă asociația a pierdut procesele și instanța a hotărât ca respectivii proprietari nu au datorii trebuie sa fii bătut în cap să le mai afișezi, ele nu mai există, nu-i mai poti executa pe proprietari. Nu au ce face respectivii din conducerea asociației.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti de catre asociatia de proprietari nicolae222 nicolae222 Buna ziua, Am fost dat in judecata de catre asociatia de proprietari pentru recuperarea penalitatilor, am pierdut procesul dar referitor la recuperarea ... (vezi toată discuția)
Incasez sau nu penalitati marq marq Buna ziua tuturor, va scriu in calitate de presedinte al unei mici asociatii de proprietari. La momentul actual exista o hotarare judecatoreasca prin care ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere Sharpshooter Sharpshooter Am cumparat la licitatie de la un executor un apartament , care avea datorii la intretinere . Adminstratorul (asociatia de proprietari) nu vrea in ruptul ... (vezi toată discuția)