marq a scris:
Intrebarile mele ar fi:
1. in conditiile in care nu se mentioneaza in nicio hotarare ce se intampla cu penalitatile si nici nu stiu sa existe cadru legal care sa sustina radierea lor si au trecut mai mult de 3 ani de la darea sentintelor (termen in care se puteau adresa unui executor), eu sunt indreptatit sa le incasez acele penalitati sau risc sa le restitui in instanta (plus despagubiri si pielea de pe mine - cum ma ameninta ca-mi vor cere proprietarii)?
Sunteti indreptatit sa incasati orice, inclusiv penalizarile. Important este ca datornicii sa vrea sa plateasca. Altfel degeaba sunteti indreptatit.
Daca tot ati functionat ani de zile fara sa incasati penalizari, acum de ce vreti sa incasati penalizari!? Pun intrebarea asta ca sa vedem ce va determina si poate aveti rezolvarea chiar in raspunsul dumneavoastra.
Probabil ca furnizorii care au hotarari judecatoresti vor trece la executarea silita si vor obliga asociatia sa plateasca sumele stabilite de instanta.
Acum daca vreti sa aveti o asociatiei bine gospodarita, aplicati corect legea 230/2007, calculati penalizari luna de luna, le afisati pe listele de plata, inacsati penalizari odata cu intretinerea....