avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de comision si indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de comision si indemnizatie

Buna ziua.
Am un copil si sunt in concediu de crestere a copilului care are 11 luni.Primesc indemnizatie. Inca sunt asociata la o firma cu profil IT. Ar trebui sa primesc ceva bani printr-un contract de comision. Care ar fi condiitle atata timp cat eu beneficiez de indemnizatie?
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
AldanaBlue, utilizator
Cel mai recent răspuns: AldanaBlue , utilizator 22:03, 11 Februarie 2010
Trebuie sa primiti dvs sau societatea la care sunteti asociat?
Eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision AldanaBlue AldanaBlue Buna ziua. Am un copil si sunt in concediu de crestere a copilului care are 11 luni.Primesc indemnizatie. Inca sunt asociata la o firma cu profil IT. Ar ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Valentina31B Valentina31B Buna ziua,as dori o lamurire in legatura cu inceperea activiatii si acordarea stumulentului de insertie.Mentionez ca sunt in concediu de ingrijire copil,am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)