avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! Vin și eu cu o întrebare....am rezervat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! Vin și eu cu o întrebare....am rezervat și platit ...

Buna seara! Vin și eu cu o întrebare....am rezervat și platit o excursie la Istanbul in perioada 26-30 martie, dar situația în Istanbul nu este una chiar buna. Mă refer la protestele care se desfășoară de doua zile pe străzile Istanbulului. Agentia refuza orice dialog pe tema asta, am cerut ca excursia sa fie amânată până lucrurile se vor liniști. Nu vor, ei spun că nu există nici o problema. Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc o seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Recuperare pachet excursie euvictoria euvictoria Buna ziua, am cotractat din decembrie o excursie in Egipt cu plecare din 16 martie 2020.Datorita pandemiei de coronavirus doresc sa aman datele excursiei, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Restituire contravaloare sau amanare sejur Ional Ional Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cornelia si va rog daca se poate sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce am de facut in urmatoarea situatie: am achizitionat din luna ... (vezi toată discuția)