avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... are dreptul o persoana din comitetul asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

are dreptul o persoana din comitetul asociatiei de proprietari ...

are dreptul o persoana din comitetul asociatiei de proprietari la datele personale ale membrilor?(copii acte personale)?
Cel mai recent răspuns: profudecondus , utilizator 06:40, 24 Martie 2025
uneori, da. de exemplu, daca este persoana care raspunde de Cartea de Imobil. Mai sunt si alte cazuri
Care?
Asadar, un membru al com. ex. poate fi si presedintele, da?
Ei, veniti dvs. si sustineti ca din data de ... sunteti proprietarul apartamentului xx, din blocul yy, ca urmare a achizitionarii acestuia. Desigur, va preyentati cu o copie c contactului de V/C, precum si cu documentele de identitate a le grupei. Toate aceste documente, burdusite cu date personale, care trebuie protejate, da?
Presedintele sau alta persoana desemnata (da, din cadrul com. ex.), primeste aceste documente si le trece, pe rand in evidentele as. prop. (carte de imobil, baza de date a asociatiei) - fara a face copii sau a va cere copii. Operatiunea poate dura de la cateva minute la cca. 30 minute.
Odata cu predarea datelor personale, presedintele va inmaneaza si dumnealui o serie de documente - acordul / dezacordul dvs de a deveni membru al as. prop., mai semnati un tabel cu acesti membri, mai semnati ca ati luat la cunostinta de Regulamentul intern, etc.
Daca doriti, puteti pune intrebari suplimentare la :
[ link extern ]
Pt.d-nul Grecu,
Multumesc pt raspuns,dar problema este alta.
Ni sa dat de la primaria s 6 ,o hartie prin care suntem instiintati sa ne dam acordul cu privire la colectarea datelor personale .
Aceste instiintari trebuiesc predate cu o copie de pe CI,la administratia blocului.
Cine imi garanteza mie,ca nu sunt vazute de persoane neautorizate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi aleasa in comitetul executiv al unei asociatii de proprietari o persoana impurternicita de un proprietar? Mihai_Pop_Mihai Mihai_Pop_Mihai Buna ziua, situatia se prezista in felul urmator: Un proprietar a imputernicit in scris o persoana ca locuieste efectiv in apartamentul proprietarului( ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.acum aproximativ 4 ani a fost ales în asociația ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Acum aproximativ 4 ani a fost ales în asociația de proprietari în care locuiesc un președinte, un cenzor și 4 membrii în comitetul blocului(eu ... (vezi toată discuția)
Membru al asociatiei Dorinel_77 Dorinel_77 Buna ziua Asociatia de proprietari a fost inregistrata la judecatorie in data de 19.10. 2005 si eu am cumparat apartamentul in anul ... (vezi toată discuția)