Buna seara am si eu o patatanie zilele trecuta am vrut sa imi fac un foișor pe un teren pe ce-are îl dețin am contactat o echipă de pe platforma olx sa imi construiască foișorul m-am înțeles cu ei la suma de 3500 euro au venit au început mi-au zis sa le dau un avans sa cumpere materiale le-am dat suma de 1500 de euro a doua zi mi-a mai cerut suma de 2000 de euro am fost naiv le-am dat asta era toată suma care trebuia achitată total. La câteva ore unu dintre ei îmi zice să le mai dau 2000 de euro :) i-am zis ne-am înțeles la suma de 3500 euro păi nu ca total face 11000 de euro tot ce am construit mi-a zis cu toate ca mi-a zis ca imi dă factura și nu mi-a mai dat nimic nici măcar nu mi-a terminat lucrarea au incercat sa ma intimideze sa le dau mașina care face vreo 10000 de euro ca se le fac acte pe mașină toată construcția 7 m lungime pe 5 m lățime din lemn am fost la poliție a zis ca nu poate sa faca nimic ca știe situația cu toate ca eu am dovezi transfer bancar poză cu numărul lor de la mașină și poza cu unul dintre ei ( cel care a vorbit cu mine cred ca șeful lor ) m-au amenințat ca mă taie au incercat sa ma intimideze i-am explicat polițistului și mi-a zis zâmbind ca nu are ce să facă nu este de competența lui
Nici măcar nu m-a lăsat sa depun plângere
Îmi puteți da un sfat ce să fac și unde ar trebui să merg să îmi recuperez paguba sau cel puțin să nu mai pățească și altcineva așa ceva.multumesc
Executare
belvedere
buna ziua
Santem 2 actionari la o firma cu procente egale 50 cu 50.De administrarea firmei s-a ocupat colegul meu.Sotia lui fiind si contabila firmei. In ... (vezi toată discuția)