avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu

Ionutacasa20042025
Utilizator
00:03, 23 Martie 2025
Bună seara,verișorul meu i S a dat condamnare de 5 ani și 4 luni pt trafic de țigări iar aici intră și o coadă de dinainte , momentan este închis,întrebare mea este dacă poate beneficia de arest la domiciliu și care este procedura ? Precizez ca are copii minori ,concubina nu lucrează pt ca are grijă de ei ,el ca persoana are doar caracterizări bune la toți cei din localitate ,sef ,preot, familie .
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:57, 23 Martie 2025
Arestul la domiciliu este o masura preventiva, nu o forma de executare a pedepsei, adica odata ce condamnarea este definitiva si persoana este incarcerata, nu se poate transforma pedeapsa in arest la domiciliu.
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2025
Lonapak, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,verișorului meu i s-a dat condamnare de 5 ani și ... Ionutacasa20042025 Ionutacasa20042025 Bună seara,verișorul meu i S a dat condamnare de 5 ani și 4 luni pt trafic de țigări iar aici intră și o coadă de dinainte , momentan este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,verișorul meu a avut un proces în calitate de complice ... Ionutacasa20042025 Ionutacasa20042025 Bună ziua,verișorul meu a avut un proces în calitate de complice la contrabandă de țigări,procesul a a judecat 9 ani și 4 luni ,ulterior a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o nelămurire în legătură cu o faptă ... letissiamaria30 letissiamaria30 Bună ziua. Am și eu o nelămurire în legătură cu o faptă infracțională făcută de iubitul meu. Pentru început vreau să spun că a avut o ... (vezi toată discuția)