avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,verișorul meu a avut un proces în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,verișorul meu a avut un proces în calitate de complice ...

Bună ziua,verișorul meu a avut un proces în calitate de complice la contrabandă de țigări,procesul a a judecat 9 ani și 4 luni ,ulterior a fost condamnat la 3 și 4 luni fiind adăugată o coadă de 2 ani .
S a predat de bună voie la sfârșitul lui iunie 2024 ,as vrea sa stiu daca are sansa de a săvârși restul pedepsei la domiciliu având în vedere ca are 2 copii minori și este recidivist ,daca da,care este procedura ..
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:47, 23 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate @Ionutacasa20042025 , e a treia oara cand postati acest mesaj in doar cateva ore , si vi s-a si raspuns . Nu , nu-si poate face pedeapsa la domiciliu . Arestul la domiciliu poate fi primit doar pe perioada cercetarilor , nu e o modalitate de a ispasi pedeapsa dupa condamnare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest la domiciliu Ionutacasa20042025 Ionutacasa20042025 Ionutacasa20042025 Utilizator 00:03, 23 Martie 2025 Bună seara,verișorul meu i S a dat condamnare de 5 ani și 4 luni pt trafic de țigări iar aici ... (vezi toată discuția)
Incalcarea pedepsei cu suspendare danyaugustin2008 danyaugustin2008 Sotul meu a avut suspendare pentru furt 2 cu 4 ani care se termina in noiembrie 2017...In octombrie 2017 a savarsit infractiune de contrabanda cu tigari a ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru contrabanda de marfuri furate in tarile u.e sonnia sonnia buna ziua!nepotul meu a fost arestat la sfarsitul lunii martie pt.contrabanda cu marfuri furate in Spania si tranzitate prin tarile U.E. si, cum am aflat ,ar ... (vezi toată discuția)