avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Versiune cod civil la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Versiune cod civil la succesiune

După ce versiune de cod civil se va evalua o procedura succesorala deschisa în 2025 dacă decesul a avut loc în anul 2003?
Cel mai recent răspuns: dandelion , utilizator 04:14, 25 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă procedura se desfășoară în instanta atunci se aplica dispozițiile Codului Civil anterior.
Va mulțumesc pentru răspuns.
Îmi puteți spune cum este și în cazul în care procedura succesorala se deschide la notar?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă procedura se desfășoară în instanta atunci se aplica dispozițiile Codului Civil anterior.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va referiți la evaluarea bunurilor, aceasta se face în funcție de valorile din expertiza notariala pentru anul 2025.
Mulțumesc.

raluk0207 a scris:

Dacă va referiți la evaluarea bunurilor, aceasta se face în funcție de valorile din expertiza notariala pentru anul 2025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)
Succesiune aureliacio aureliacio Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a demara procedura de succsiune? (vezi toată discuția)
Succesiune mariafarau@yahoo.com mariafarau@yahoo.com Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ce acte trebuie si care sunt demersurile pentru succesiune in urma decesului parintilor . (vezi toată discuția)