avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum aflu la cáte auto am plátit deja impozitul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum aflu la cáte auto am plátit deja impozitul

Cum aflu la cáte auto am plátit deja impozitul
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:08, 24 Martie 2025
Buna ziua

La Direcția Venituri Buget Local/Primaria localitatii/sectorului dvs. Unele institutii au si platforme online unde puteti consula rolul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere auto schimbare domiciliu V@loro$u V@loro$u Buna seara, Recent mi-am schimbat domiciliul de la vechea adresa din Constanța în București Sector 2. Având în vedere xa dețin o mașină pe vechea ... (vezi toată discuția)
Transfer/compensare impozit pentru persoane fizice robert_filip robert_filip Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru pentru clarificarea urmatoarei situatii: Pana in anul 2010 am locuit cu parintii in sectorul 4, apoi m-am mutat in ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume proprietar apartament la directia de venituri buget local addelyn addelyn Buna ziua! Am cumparat un apartament in sectorul 3 si mi-a venit o scrisoare de la Directia Venituri Buget Local cu suma pe care o am de platit ca impozit pe ... (vezi toată discuția)