avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua, am permisul anulat fiind depistat cu alcoolemie mare in trafic. Trebuie sa refac scoala sau doar examen pentru redobandire permis? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
cremene1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:10, 24 Martie 2025
Trebuie să vă înscrieți la școala de șoferi și să faceți cursurile.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Dumitru-Andrei Aivănesei, Avocat
Multumesc, asa stiam si eu. Confuzia sa creeat cand cei de la scoala de sofer ma au intrebat daca am nevoie doar de dosar sau si cursuri.
Nu trebuie sa faceti scoala, doar examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere categorii b,c, d, e rodica05 rodica05 Buna ziua, va rog sa ma jutati in urmatoarea situatie: - un sofer auto cu permis categ b este depistat la volan cu alcoolemie 0.6 si in urma unui proces ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)
Conditii redobandire permis auto ContSters68065 ContSters68065 Am cateva intrebari la care nu pot primi raspuns bazat pe litera legii: 1.pentru redobandirea permisului auto mai este nevoie sa urmez cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)